Wingman

Äre bara jag sommärkt att den är överallt på bloggarna ??? För det första tycker jag att den musikvideon och för att inte tala om låten att den kan gå och hänga sig. Ni kanske, som jag, har upptäckt det ordet och dess mening i HOW I MET YOUR MOTHER. uhu och den där låten bara förstör allt........

:)




Jagvet Jagvet

Men jag har inte haft min dator och inställningen pallaaaaaa näääää aaaah och det är nåså hemskt förfärligt att blogga på Pontus dator!  ni ÖVERLEVER säger jag bara ;)

Här kommer en gammal favorit ur Malvin bibloteket.



This is some hot stuff YEAH.

Förövrig så har även Mikael filmen premiär idag så den vill ni INTE missa!!!!

vad händer annars då... hmm.. Köpte 2 kilo godis idag (Y) Tänkte det här räcker väll ett tag.. Men Pia har redan hämtat en  av påsarna och Resten av huset är inte så blyga att ta för sig heller och om jag då lägger till mig själv på listan så äre väll slut imorrn :S Tare inte fel dock! jag VILL att de ska äta ihjäl sig på det så ofta som jag är här och tar upp space :S

Å vill också nämna att jag sprang på Linn på a-torp idag, kom mycket väl överens med Pontus engelska lärare, ("I've must have lost it on the way") Och att snäll vickan lät mig låna hennes mobil.

DET VAR ALLT FR IKVÄÄLL KÄRA VÄNNER. Oj capslock var visst på. aja HOJ (← sååå capslock med flit;) )


ZOMG!

ELLER inte...

nu väntar laserdome!

Och det är FETT najs

På den gamla goda tiden

Som mimmi sade! På josses blogg hittades en massa bilder på hennes 2009, nu vil jag lägga upp bilder på mitt:)
VARNING FÖR DÅLIGA MOBILBILDER














Sammanfattat var det ett ganska bra år! :) Jag träffade nya vänner, förlorade gamla, men sånt händer lixom ;)


WEBB DESIGN

ETt sjukt seeegt ämne! Vore roligt om man kunde det ordentligt! Då kanske man kunde göra en egen hemsida ist för en blogg! :D Och om man utvecklar sig, tjäna pengar på det. Viklet är ett jobb som jag skulle tänka mig ha!

Ikväll är det TJEJkväll, evve har med sig sin digikamera och vi kommer säkert ta en hel del kort så TJOHO!

Nu väntar en dejt med Garrick Show! puss

WEBB DESIGN

ETt sjukt seeegt ämne! Vore roligt om man kunde det ordentligt! Då kanske man kunde göra en egen hemsida ist för en blogg! :D Och om man utvecklar sig, tjäna pengar på det. Viklet är ett jobb som jag skulle tänka mig ha!

Ikväll är det TJEJkväll, evve har med sig sin digikamera och vi kommer säkert ta en hel del kort så TJOHO!

Nu väntar en dejt med Garrick Show! puss

Stockholm till sommaren tjejor?

Nu sitter mag på skolan, ska göra någon smärre förändring i desgninen och sen så hittar jag förhoppningsvis pontus !?!?!
mmm Pizza huuuuut

Sommar sol och en blommig kjol

Och bustir... och tunika... och byxor... eller allt egentligen ! :D Man är så somrig med blommor, detta är några av vårens blomplagg jag inte skulle tacka nej till :)

kjol HM, 99:-

Blommig och riktigt fin! BikBok, 99:- (Tror man kan ha den utan BH till och med! :D)

Denna skulle bäras under min Beigeiga kavaj, ett par midjehöga lösa shorts och naturligt rufsigt hår! Sååå snyggt! Känner nästan suget att leta upp en redan imorgon ;)


HIV - sprutan


Det har snackats ganska mycket bland mina kompisar att man inte ska gå på pubar utomlands för att man kan känna ett stick och se en tandlös man le mot en och säga,

- Welcome to the world of HIV.

Har kollat runt lite grann och hittade Urban Legens hemsida.

"Welcome to the world of urban folklore. What you have just read, albeit digitally transmitted, is an urban legend in the classic style. More precisely, it's a new variant of a twenty-odd-year-old tall tale, the legend of AIDS Mary."

Det ÄR en Urbanlegend, finns inget sånt! (såvitt de vet) SÅ kan alla bara sluta skrämma upp mig nu!

Welcome to the world of urban folklore. What you have just read, albeit digitally transmitted, is an urban legend in the classic style. More precisely, it's a new variant of a twenty-odd-year-old tall tale, the legend of AIDS Mary.

The leaf of aids

Egentligen är jag helt emot rubriker på engelska för det låter så fel men så rätt och så katchigt men samtidigt fult. Den här rubriken är Katchig! Ingen tvekan om saken.

Manboy

Helgen är räddad! Resten av veckan ser hemskt ljus ut måste jag säga!

Idag - Pontus 18
Imorrn - Lönedag
Fredag - Jobb
Lördag - Pontus 18 års kalas
Söndag - Chilling maybe grilling

Köpte en tröja idag förresten ! Den är råsnygg! Bild imorrn eller ikväll för alla intresserade ;)

Här är några av mina favorit bilder på dagens flickor!






Vill bara meddela att dessa bilder är tagna utan förvarning och var och en visar hur de egentligen ser ut.

GISSA VAD

Pontus blev det! brukar bli så i såna sammanhang där jag inte riktigt vet, får se senare om jag ångrar mitt beslut ;)

omgomgomg

Dagensplaner ändrades från

Tvätta
Träning
Läsa

till

Pontus
Plugg

Gjorde jag rätt val tycker ni??


HELGEN ÄR SLUT

Vilket betyder att hillevi har tillgång till internet igen! :D

Min helg har varit ganska enformig, Vaknat, gått en promenad, jobbat, Gått och lagt mig, vaknat gått en promenad jobbat osv. Jobbade ju igårkväll också och fick till min förvåning en lärling dit (Eva)... haha... Jag som kan så mycket redan! Inte. Kände mig mer ivägen än till nytta må jag säga, men vi lyckades överleva kvällen iaf!:)

Och vi får inte glömma fredagen! Filmkväll, övernattning och på lördagen spelade vi in en film.. Mkt najs mkt najs.

Nu väntar franska lektionen CHAO



Bild från filminspelningen! Tro mig ni VILL se ;)

Godmorgon världen!

Dagen ser ut som följande,

1. vakna.

Sen har jag inte kommit nå länge.. Kollade på klockan, suckade och nu går jag och lägger mig igen. Guu så skönt det är att vara ledig fredagar ibland ;)

18 mars - ♥

Nu har huset städats (medan jag satt här-.-') och jag väntar på Pontus så vi kan gå en kvällspromenad. Är det han som kommer ner för trappen nu kanske?

klickar mig runt

bland olika småbloggar och jag måste fakstiskt säga att många av dem har ganska många läsare, eller kommentarere iaf! Det skulle verkligen vara en dröm att få peta bort det där .blogg. Men just nu satsar jag bara på att blogga om allt mellan himmel och jord! Imorgon på dagen nångån ska jag tvinga pontus ut med sin super kamera och ta några fina och skarpa bilder. Ist för med min sketna mobilkamera.


Eclipse kommer redan isommar♥


Veckans blogg

Och den första som jag tycker är värd att bli nämnd som en anonym blogg som är riktigt bra. Ja gott folk det är ännu en modeblogg, men det råkar också vara såna bloggar jag gillar! Hon heter Haidi och är 16 år, bor i Luleå, och hon åker konståkning. hon lägger ut bilder som hon tar själv tar på intressanta saker och inte bara på sig själv. Så en helt värd blogg att kika in på.

Hon ahr tyvärr copyright på sina bilder så jag kan inte visa nån bild men länken är här!

----->tryck här<-----

1133 prenumeranter på bloglovin, numera 1124 ;)


Toa bloggar!

Medan Pontus är på en toalettpaus  så kan jag passa på att skriva ett litet snabbt inlägg. Vi sitter och ser filmen Funny games och hittills snacka om dryga scener ibland! Jag lovar, ibland varade de i typ 5 minuter utan att byta kaera vinkel. Seriöst, verklighetstroget suger.

Nu kom pontus, aja väl ska lida mig igenom resten! Hörs puss


Snabb-bloggar

Ursäkta mig, går vi 2:an i gymnasiet eller 2:an i grundskolan?

Killarna och vissa av tjejerna i andra klassrn har INGEN respekt för läraren som håller genomgång. Alldelens nyss svarade en kille i telefonen och pratade högt och försökte göra sig rolig. Hans kompisar tyckte det var kul.. Inte jag.

Såå ocoolt^^

Seriöst, ser ut som att nån har bajsat på min hand :S

HAHA, ska skrubba som attan så jag får bort det så fort jag kommer hem till pojken min!

Nu väntar den oerhört roliga affärskommunikationen!

BTW! Vad tycker ni om min nya design??
Måste få veta, berätta!!

Puss

inbjudande rubrik

Sitter och tittar ner på min missfärgade hand som resultat över gårdagens insmörjning av Doves, brun utan sol.. Det blir ALLTID såhär, jag sitter i soffan, smörjer in mage,rygg och ben (med måtta!) och tänker:.. orkar jag gå till badrummet och tvätta av händerna?... Naa, tajmar det med kvällens tandborstning ist :D - tre timmar senare dvs. Och då är det självklart försent.

Imorse iaf, planerna att vara i god tid och slippa stressa blev krossade, inte så ovanligt kanske ;)

Tänkte prova någonting nytt (inte nytt, nytt, men nytt för mig)

Det här är vad jag har på mig idag!


Bli inte lurade av bilden, jag är på superbra humör idag ;)



Beger mig hemåt

Så nu ska jag sticka hem till bussen och hem til Kingdom Hearts för det var ju trots allt långt ifrån över! :O Men vi höres imorgon alla! :)


Hon är ju så RANDOM

och det är endast därför som jag gör reklam för henne nu ;)

--------------->Fruktanna<--------------

Mascara-Guide

Är du som jag och förbrukar din nya mascara på fläcken? Har ni hört tipset om att man ska skruva, och inte dra borsten upp och ner ur "behållaren" för att syret gör den dålig i förtid? Jag skruvar alltid men ändå så håller de inte länge än 2 månader innan det börjar klumpa.

Dagens nya, de flesta har super bra effekt men de blir dåliga fort så att vi ska köpa dem oftare. Sminket tar över många tjejer idag.:/

Max Factor false lash effect mascara,
Höll kanske inte riktigt vad den lovade men resultatet var inte alls att klaga på.
Dock började den klumpa sig redan efter en och halv månad.
♥♥
BÄSTA SEPARERANDE BORSTEN

Volymmascara COULEURS NATURE från Yves rocher!
Den här höll nog förmodligen längst, men inte lika bra som False lash effekt eller, Lash stiletta. Är man inte beroende av festens längsta fransar och inte vill lägga studiebidraget på nya mascaror hela tiden är det här valet för dej!
♥♥♥
HÖLL LÄNGST

Lash stiletto från Maybeline!
Min favvo! Den är verkligen grym, men även denna tar slut så fort , köpte den hela tre gånger på ett halv men insåg sen att jag inte kan fortsätta köpa mascaror hela tiden:(:(:( Borde kansek köpa denna för festen och använda en annan hållbar för vardag..
♥♥♥♥
BÄSTA LACKEFFEKT OCH FYLLIGA FRANSAR

Någonting positivt med alla de här mascarorna är att ingen av de har klibbat sig speciellt :) Kanske en liten fläck under dagen men inte mer än så.

har även provat typ 10 andra men eftersom jag inte kommer ihåg vad dem heter så blev de mina tre favoriter!

blir nog att pröva den här och se om den håller bättre för bra vet jag redan att den är! :)

Jag får hoppas på en ♥♥♥♥♥ denna gång då! :D

Hoppas det här gav er lite inspiration iaf! :)

Jamå dem leva

Grattis alla nya 18-åringar där ute då!
Dagens planer går hittills som planerat. Jag hann med bussen, jobbade flitigt på första lektionen, inväntar  geografiläraren till mitt omprov, hinner kanske käka först med.

Jag ska väll också springa idag nån gång och köpa en ny foundation, står mellan dessa! Frågan kvarstår dock! VILKEN är bättre?

Är Max factor, secondskin kanske bästa investeringen?


Eller är det kanske Loreal, true match ?


Måste också köpa nytt värmeskydd mot håret och även en ny mascara!

17 mars -

Godmorgon världen :D

Idag är en bra dag:D:D, ska jag berätta varför????:D

1. Pojkvännen Pontus fyller år om 1 vecka! (18)
2. Magda fyller år idag (18)
3. Jag fyller år om 69 dagar (18)
4. Omprov Geografi, going 4 MVG!

Åh men nu ,åste jag hinna käka någonting innan bussen går !


mmmm frasses...


16 Mars - Historielektion


Jag saknar dej matsedel vecka 4 :(

Världens yngsta mamma

Jag tänkte på det där, hur gammal världens yngsta mamma var för inte så längesen och delade mina tankar med pontus. "5" sa han. Tyckte jag lät enormt fel så vi letade upp en dator och jomen titta, HON var ju fem :O

Lina medina föddes den 27 september 1933 i Peru. Då hon var 5 år gammal, 7 månader och 21 dagar en pojke och blev därmed den yngsta mamman i medicinhistorien. Detta världsrekord följdes av tätt liknande fall i Ryssland.

(Seriöst, vad är det med vissa människor!?!
)

Linas föräldrar tog med sig henne till sjukhuset pga av hennes abnorma storlek i tron att det var en tumör. Men hennes läkare kom fram till att hon var gravid i 7 månaden! Den 14 maj 1939 föddes en pojke, Geraldo med kejsarsnitt. Han föddes utan några fel och blev hela 40 år gammal.


Upp till 10-års åldern trodde Geraldo att Lina var hans storasyster...


Vem pappan är vägrar Lina uttala sig om.



Helt sjukt!!


Alice in wonderland

Igår så såg jag och 7 andra alice i underlandet !

Jag vart typ kär i hattmakaren! Så söt, snäll, omtänksam och virrig!



/Vill ha.

Nu har jag varit duktig då på lovet och inte shoppat utan lagt pengarna på annat istället! Varit världigt generös med andra känner jag! Dock vill jag ha mer än nånsin! Så ska försöka begränsa mig grymt hårt och bli mer ekonomisk!

Men någonting jag suktat länge efter är nu på på HM-rean, vilket är en jacka! Dock finns det också ett par byxor som jag blivit kära i på Åhlens! Så börjar beslutsångesten!

Vilken tycker ni?



eller
(hittade ingen bild på intrnet så ritade lite hastigt och lustigt ihop en i ph;)

15 Mars

OJOJOJ skämmes på mig för att jag inte bloggat! jag ska gå och skämmas i ett hörn eller nåt...

Mitt lov,
* Pontus
* Kalix
* Hanne
* Skoter
* Skoter
* Bowling
* Draghund! (släpade mig ut en gång faktiskt:D!!)



:)

Testing :)

20 dagar kvar tills pontus fyller år!

Opperationen gick åt helvette !!! nää skoja bara... Det är dags att tala om sanningen nu känner jag! Operationen tog tjugo minuter och var egentligen ingen opperation utan bara ett borttagande av ett födelsemärke... haha men det satt faktiskt på bröstet (A)


Imorgon är opperationsdagen!

Och snacka om att jag är nervös! Nålar på ett ömt ställe + Hillevi = Dålig idé!

I övrigt så har det inte hänt mycket, har ju som sagt inget internet hemma och Vi har haft mattevecka på skolan vilket betyder, dator hemma. Har fått en himla massa nya jobbtider också kring helgen så nu har jag ännu mindre liv, Woho... Haha...

Nu sitter jag här och lyssnar på Paramore =→ like.

Och som pontus sa när han hörde att han sjunger sitt namn ibörjan på även denna låt;

"Jason derulo är utvecklingsskadad." ett kort och enkelt konstaterande:)

Utvecklingskadad eller inte, denna låt är skön!

Och som det står på lillatoa dörren hos mina kusiner, Ta vare på livet, det kommer ikke i reprise.
Nä nu ska jag ta vara på tiden innan jag dör, hare bra allihopa


RSS 2.0