hanne tycker inte om mig :(

Hon dumförklarar mig hela tiden. HOn är riktigt taskig. :( Fastän hon fick så fina julklapper, jag tror hon bara är sur för att hon inte är lika smart som mig men jag lyckas nog muntra upp henne ändå =D

Jag har fått många fina klappar (speciellt ett fint silverkors halsband av hanne.......), brytit nyårs=svart och hunnit umgås med släkten och hunnit haft två oplanerade fyllor på en helg. Den ena dagen bättre än den andra.

Saknar Pontus med gör jag också dessutom. Vill hem till han nununununununununun </3 han är så himla fin och så himla ensam för stunden. Ingen som ger han tidsbegränsningar för hur länge han får sitta på toa. Ingen som skriker tre gånger om dagen att hämta kameran för det KANSKE kan bli en uppföljare på alice vs aston. Inte heller någon som håller han vaken efter klockan 9......

...

Och Jag har ingen som kommer och klänger på de mest olämpligaste tillfällerna och ingen som ser till att jag inte missar bussarna om mornarna. (Tur att det är lov :D:D) Och ingen som gör mat åt mig när jag verkligen verkligen inte orkar...


ojoj nu tog skiten en annan riktning men det har en tendens att göra det hehehehehhehehe. hoj

kommer inte att skriva på ett tag nu tror jag

ja vad mer ska jag säga.. höres när vi höres

SVAR PÅ KOMMENTAR

theiiiizorr om BRRRRRR:
ska du på station på annandagen hillepillee???:)



NEJ! tyvärr också med tanke på att jag läste att DU ska! :O Ska linn också??? Ska ni vara nyktra eller tänker du premiära? och GRATTIS i efterskott.. omg.

Jag ska till Hemavan och fira nyår där så mina peningar ska sparasSparas och vad jag minns den senaste och endaste gången jag varit där så var det som att riva sönder en hundring då vi stod i kö i två timmar och när vi kommit så fick vi inte ens hänga av oss jackorna URK.
Men det är kanske annars med förköp, vet inte?..

Och så vill jag tillägga att vi borde träffas nån gång snart äNdÅ, typ OLLES :D:D:D

BRRRRRR

Idag är det kallt, igår var det kallt, i förrgår var det också superkallt. Hatar den här kylan, det är för kallt för att vara ute men för fint för att vara inne. Köpte min första julklapp igår också! :D:D bara typ 12 kvar

Nä nu tänker jag berätta om min helg.

Fredag, Castlecrachers med micke och pontus, sen iväg till sandra och anna i ett nytt place, sen iväg på thorén och typ spela wi som btw är rktigt BBBBBBBB!!!!. Godis var också involverat. (Y)

Lördag blev det BMW förfest hehehe och appeltinis på Olles med Anlagah, majki rugd och pontelontilus, trevligt värre.

Söndag bestod av Castlecrashers med john micke, Pontus och Magd.

Min helg var awsum med andra ord, fler såna här helger tack.

10 saker du (kaaanske) inte visste om mig

- Jag har sen några år tillbaka varit besatt av vara brun, först i vinter bryr jag mig inte. Måste ha något att göra med att man har pojkvän!

- Jag är bättre i ett supernördigt spel än min superspelnördiga pojkvän. l ♥ u

- Jag dricker inte mjölk med oboy utan oboy med mjölk

- Jag, Pontus
och Micke klädde julgranen igår

- Missade HELT att det var igår man skulle vaka :(

- När jag fyllde 9 fick jag en säl av en kompis som hennes mamma hade gjort och den har bott i min säng ända sen dess.

- Jag klarar inte av att se pinsamma sitationer på teve/film. Superjobbigt!

- Jag har tävlat i draghund.

- Just nu är det en jobbig situation på teve, kill me. (en kille med onaturligt lång näsa förklarar sin kärlek i en buske)

- Jag har gått i 6 olika skolor
 

faller som en sten, finner inga ord

Norran säger att du är död.

julklappar!

Det här önskar jag mig i julklapp :D


!!!!!

SAmt ett par stickor =)

2 december

Såg julkalendern imorse, lever inte upp till några förväntningar alls. Gosh, när ska SVT bestämma sig för att det är jag som borde säga vad den ska handla om ?? :(:(

Idag skulle jag vilja slinga mitt hår för som sandra så snällt påpekade har min utväxt typ tagit över mtt liv (eller nåt sånt) Frågan är vem den stackarn är som får göra det.. Skulle dessutom vilja åka till Umeå i helgen med någon som jag inte träffat eller överhuvudtaget sett på hurlänge som helst och hennes namn är ANNA K/CARLSSON, gamla skol katalogen säger att hon heter så iaf!

arg som ett bi

"De som går på thorén buisness school förtjänar inte ett MVG i NKB" /Pontus Sundtröm
Min första kommentar på det var en arg kommentar, varför skulle inte vi förtjäna det? Men nu när jag tänkt efter en stund så håller jag faktiskt med honom. Vi får inte EN gång prova labba och testa oss fram och prova de olika teorierna som faktiskt finns. Vi får anteckna och plugga inför ett prov, det är allt. Vi har en bra lärare i det ämnet dock och det verkligen inte hennes fel! Felet är att min skola är en friskola. Som istället för att lägga pengar på kursmaterial väljer att locka eleverna med datorer och resor och som vår skola t.ex. Lediga fredagar och inga läxor. Vi är inte ens lediga på fredagar längre och läxor har vi hela tiden då allt vi får göra är en massa inlämningsuppgifter. Jag är less på den här skolan. Jag är arg på den här skolan. Det finns bara en sak den här skolan är bra på och det är att snacka skit. Ingen här har heller samma förutsättningar. För att klara av den här skolan måste man ha internet hemma, man måste kunna organisera upp lärare, man måste vara beredd på att man innan en timme börjar kan få ett mejl att läraren är sjuk och att det inte finns nån vikare, man måste ÄLSKA inlämningsuppgifter och framförallt ha Jävligt mycket självdiciplin.

Mitt råd till alla som vill gå en bra skola. välj ALDRIG, hur bra skolan än låter, en friskola. Det är garanterad sämre undervisning.

Spikat prov, lusserumpor, brinnande smörpaket, armbågade kakor och folk som faller i trappan

Ja man kan ju lugnt säga att det har hänt saker på furubacksvägen idag. Hörde något dunsa ner i trappen vilket visade sig vara Pia, pontus syrra som hade landat på arslet,. Aj tänkte jag bara. Eller.. jag visste inte att det var då som hon ramlade men läste det på bloggen och tänkte aj då istället hehe.

Det var då bestämt, efter tre dagars förberedelser att jag PonteMaan skulle baka lussebullar/katter/rumpor jag vad man ville helt enkelt och måste säga ennu en gång att VAD äre jag gör för fel!??!?! Alla säger att de är jätte goda osvosv men det ÄR någonting som fattas! kan bara inte komma på vad. (Nej det är inte saffranen-.-) Men får hoppas jag blir en hyfsad mormor ändå när den tiden kommer. Juste, medan jag höll på å pensla en av 3 plåtar så sätter jag armbågen i den som håller på att jäsa och stannar kvar i den positionen! Så där sitter jag och penlar glatt innan jag kommer på vad min sköna armbågskudde bestod av. Damn.

Sen så råkade pia tända eld på smörpaketet också. Och när hon skulle visa hur det gick till råka hon nästan tända eld på det igen...... HAHA, underhållning!

Nu ligger min karl i sängen och ropar svagt whilevivi låter det som (..?) Och han vill att jag ska komma.

så CYA, tagga pepparkakshusbyggande i helgen kanske!

det tycker vi är grymt - men jag tycker ni är grymma!

Först det här året lyssnar jag ORDENTLIGT på texten till vår julskinka har rymt! Ni som hört låten kan ju dem flesta texten. Tänk den där stackars grisen har flytt för sitt liv för att de ska staba honom till döds för att sen äta han... Om jag hade varit grisen hade jag också rymt. Har förresten upptäckt vilken VÄRDELÖS stavare jag, åtminstonde på bloggen. Men det blir så på datorn... bara *knapperi knapp* och sen blir som det blir.


prov yeah baby

I NKB, har jag pluggat? JA! kan jag det? NEJ kommer jag kugga? vem vet. ååh NKB är dessutom en sån kurs man gärna vill ha mer än G i... wish me luck. pöösss

Suntaning times

RSS 2.0