22.43

detaljer på måndag! promise! och Eve, jag vill ha lite bilder av dej, eller vare josse kanske?...

Under tiden, jag funderar på att beställa dessa från HM:


3/4

Nu har jag fått en tid för att operera brösten! Nästa Torsdag då smäller det !



I väntan på pojkvännen

Om jag fick byta utseende med vem som helst så skulle det nog bli Ashley Olssen, Så sjuuukt vacker människa alltså!




hillevi älskar!

Bustier, så snyggt under en transparant (tack eve för att du lärde mig det ordet) tröja eller kanske under en kavaj!
måste skaffa mig en !


Vad tycker ni? Fashion eller trasch?

Graasious

Jag måste bara få boosta mitt ego lite grann genom att säga att jag nu råkade beställa från Rapunzel! Skulle bara se hur man gjorde och OOOPS så var det kört...

Och här kommer en bild på mina älsklingsbarn!!!!


Istället för att ...

Kolla igenom lite olika hemsidor vilket jag inte har lust med idag eftersom jag sett par ASsnygga skor! Från Boohoo.com

Såg de på Linns blogg och vart helt tagen -------> tryck här för att se dom!!! <-------

gör det gör det gör det

I denna mörka stund

Ska dagen i ära som kära sanera påpekade, 100 dagar kvar till Tunisien! Vilket är coolt. typ.

Om jag faller omkull vet ni ju varför

Ni känner säkert till uttrycket, " jag har inte sovit en blund inatt "  Då menar man oftast inte det bokstavligt, utan att man inte sovit särskilt mycket eller bra. Inatt sov jag inte alls. Jag låg i sängen, hela natten och kunde bokstavligt talat INTE somna, inte ens en minur :O Jag tror jag känner till källan eftersom 90% av tankarna har varit domedagstankar om spanien där jag förbannat mig själv för inte tagit mig i kragen bättre! Resterande tankar var bl.a. att i sommar tror jag guld/brun spräckigt kommer vara snyggt, speciellt till blondt hår och sommarbruna ben!!!!!!!!!! försöker hitta bild men kan inte hitta det, ska försöka senare idag :) Om jag inte somnat det vill säga :)

hemma hos rugd

En kluring känner jag för!

För några/något år sedan (kommer ärligt inte ihåg så noga) så skrev Josse på sin blogg en fråga varje dag hur man skulle välja att dö, jag har en liknande fråga som jag klurat på idag.

vad vore det bästa alternativet att få beskedet om när man ska dö?

2 sek innan
24 timmar innan


Ditt val...


3 månader

okej, på min pojkväns besked ska här skrivas ett rikgtigt detaljrikt inlägg,
OBS, detta inlägg kommer inte kommenteras (om möjligt någon annan än pontus), ingen kommer orka läsa igenom hela och imorgon kommer jag ha 3 läsare. Övriga, detta är ett engångs tillfälle
!

Snälla, detta är bara rabbel, längst ner i inlägget är det ända värda och kanske till och med intressanta att läsa, 3 månader med min pojk idag, bara därför han får komma undan med det!

Gårkvälls planer gick i stöpet då jag dödstrött somnade i min gråa, mjuka, sköna soffa klockan 5, jag hade en mardröm. (som jag vanligtvis inte skulle berätta om men i detta oerhört detaljrika inlägg så ska ni få varenda liten vinkel) Den började med att jag hade beställt min nya fina leopard bikini från Hm, men att den var för liten så när jag böjde mig fram(helt plötsligt i Tunisien) så föll hela alltet ut! och Vikot (mina kusiners morbor) helt random började skarratta åt mig. Sen fick jag för mig att han var min pojkvän (ännu mer random) Och blev arg och började skrika och gråta för att det var så pinsamt, sen stod vi i en öknen. Sen vaknade jag, kollade på klockan och ´förbannade mig själv för att ha somnat, as usuall.

(det värda är längre ner!)

Pigg och glad satte jag mig till att spela kingdom hearts, ett facshinerande spel med en blandning av alla Disney godingar och några nya spelkaraktärer! Ett helt underbart spel för alla som växt upp med disney.



Sen bestämde jag mig för att städa, så då gjorde jag det i typ en halvtimme, sen såg jag en bit av Harry Potter och halvblodsprinsen innan jag återigen somnade.

Vaknade imorse med huvudvärk (ovanligt?) Spelade lite mer K.H. innan jag begav mig in till staden för att möta upp Pontus, missade även min chans till attfå Taccos men Bullens korv funkade också rå bra. På bussen påväg hit satt pontus och skvallrade om allt och alla, vad han gjort, vad som vad konstigt med dej och om hur han intE blivit konstig! Så där vet ni, och anteckna det i era careböcker (eller om ni har på er era care sockar så går det också bra.)

Sen så sitter jag här, på rumpan och skriver ett fett inlägg som pontus nu tjatat att jag ska göra i flera veckor...

HÄR!

Nu för det ända värt för någon att läsa är att kvällen ska spenderas med MAGDA, ANNA, MIKAEL, PONTUS och SANDRA! Och vi ska baka kladdkaka och göra en film om allt våld som Teve inte får visa och tro mig, det vill ni inte missa när/om det hamnar på Youtube ! ;)


åååh

Tanken på att en Ben&Jerrys väntar hemma i frysen värmer... :]



let it be

Hillevi ögonshoppar på nätet igen! Och denna gång hittar hon.... (följ pilarna).... →→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→
→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→
→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→→↓

skor - se tidigare inlägg

Leggings - Asos.com, ca 400:-

T-shirt - Monki

 

så lycklig jag skulle va.... suck...



Första lektionen avklarad!

Och när jag är klar med kursen Webbdesign så kommer jag att erövra världen!!! Haha nää bah skojar.. Men det är helt klart favoritkursen. Inte minst att vi våran lärare består av en Engelskpratande kines vid namn Garick Show som råkar vara den bästa läraren vi har utan att det är den första kursen sen vi började gymnasiet som jag uppriktigt sagt är intresserad av att fortsätta med i framtiden... Så på rasten nu ska jag nog låta Garrick fortsätta rabbla upp grunderna innan Lisa kommer! Hare gött!


Arrival!

Och jag kollade just närvaron! Det vådar inte gott säger jag... Först och främst har ingen ringt in då jag varit sjuk (mamma hör av dej???) så det är illa... Mina drömmar om Spanien glider allt längre ifrån mig... Men borde vara glad ändå! För jag har så låga förväntningar som man bara kan ha.

Nåt att tänka på,

Imorrn är idag igår men imorrn blir idag igår               .............

Dags att ta reda på när Webbdesignen börjar och sticka till andra byggnaden, hoj!

Godnatt!

Blir en tidig kväll känner jag.

kom just tillbaka (okej det var ett tag sen hosthost) från att pontus och pia klippte hårert, vart faktiskt skitsnyggt båda två! Kanske är i skelleftehamn man ska klippa sig hädanefter ;)
I övrigt så känner jag verkligen hur det sprätter i benen! Kan rent inte sitta still, verkligen ASjobbigt! har varit så varje dag nån vecka i rad nu! Kanske dags att ta sig i kragen och pallra sig upp till bureskolansgympasal imorrn för att göra något åt saken. Och att man får träffa saknade vänner är ju också en andledning♥


jag tror jag är kär

SNälla någoN människa som vill akompanjera mig till Monki inom kort???

100:- styck

sommar än?

åhhh så härligt med sommar! Älskar älskar älskar älskar ↓


Skor - Have2have.se 498:-
Klänning - topshop för ca 350 :-

Come2mama

Tänk om man kunde vara som Kenza och bara skriva, Nu har jag beställt dessa godingar från Melba. Men nu är jag ju fattiga hillevi med 14 läsare som bara får drömma..


Melba.se 599:-

Rubrik

Innan jag berättar om det värsta beskedet jag fåt i mitt liv tycker jag att alla ska lyssna på den här låten.



"Ansökningstiden till praktiken i Spanien i höst har gått ut, och ett första utval har gjorts. Av alla duktiga elever som anmält sig, har vi efter de fastställda kriterierna valt ut 10 st som kommer att få skriva uppsatsen den 28 april. Av dessa väljs sedan de fem som kommer att åka! Besluten kan EJ överklagas!

De 10 UTVALDA, kommer att presenteras på info-TV:n med start på måndag den 22 februari.
Vi publicerar ETT namn varje dag i 10 dagar, så håll utkik för att se om just DU finns med!

Jag säger GRATTIS så länge till er 10.... "


Jag kan meddela alla att jag INTE är en av dom 10! Tyvärr! Ta lärdom av mina misstag... Grattis till de 10 i alla fall, ni har förtjänat det!

Nu taggas det tunisien i mängder

Köpte ju en bikini igår, vilket gör att jag nu har 50 kronor kvar... den här veckan(efter gårdagens matshopping)! Men bra jobbat hillevi säger jag då! Men vill man ha något så får man offra något annat och jobbar ju ändå i helgen så ingen risk att pengar behövs för nöje!

Men hade svårt att hitta bilder på min nya ägodel så innan jag har en kamera till hands så får denna duga!

Cubus 99:- och den är inte röd utan chock rosa!

Som ni kanske redan sett i nåt tidigaer inlägg(kommer inte ihåg?????) den här vill jag gärna få hem innan vi far också men det får vänta! (krishandlade den igår)

Nu vill jag att pojken min ska sluta så ska jag följa med han när han ska och klippa sig!!

Karius och baktus!

ÅÅH barndomsminnen! fast när vi såg det var det på norska men fanns inte på Youtube ;(


HIllevi pysslar på!

För det är verkligen något som jag kan säga är KUL.gen tvekan bara sitta och tråckla, mitt näst senaste offer (??) var en tröja jag knappt använde jag är då rätt nöjd!



Vad tycker ni?:)

tagga skola!

Har köpt en ny kavaj och också pimpat den, hillevi-style och det var faktiskt riktigt bra! :)
.
lägger in en bild på den typ imorrn för gissa vad! Missade att ta med mig datorn idag!! Där har ni något att tänka på

kalix uppdatering

vi kom, vi ägde, vi drog

Nu väntar skotern!
hoj

En stor grej?

hiha ganska kul att mitt vardagsliv kan uppmärksammas så mycket :p

idag vaknade jag med världens migrän, så det blev tyvärr att ligga kvar över dagen, det sug för för jag ville inte missa Webbdesignen menmen...

Iövrig då vill inte mina planer för helgen sammarbeta med mammas, men hoppas lösa det öndå! Sen måste bara skriva ertt mycket försenat grattis till min vän Mia som fyllde 18 den 4 Feb! så GRATTIS!!!
nu ska jag se biggestloser, HOJ

the truth hurts :(


aktiva hillevi.

Hur många har hittat hit idag förresten?? :) (ewe, kommentera under ditt namn och inte kenzas eller dessies osvosv.)

Dissar mer idag!

Om nu någon lärare hunnit hittat hit än, det här är inte okej! Ni är skyldig oss allihop en spanienresa tycker jag.

Igen!?!

Håller ni med, eller är jag orättvis?

Haha asså, någon annan än mig som läser andra storbloggare när ni har tråkigt? I alla fall så scannade jag igenom några stora och fastnade på ett inlägg som "sveriges britney spears" skrev. (kanske måste tillägga att det var inte hon själv som kallade sig det utan enproducent eller hure nu va.)

Hon har på senaste tiden blivit lite väl självkär och det är väl förståligt^^ Men seriöst,nu börjar det på allvar gå över styr, Kolla in ett inlägg om sommarens trend.

-------->tryck här<--------

"I sommar ska man ha magkort, skitsnyggt!! Specielt vi som har snygga magar, och det är väll rätt skönt med en trend som inte precis ALLA kan apa efter..? Love it! Topshop har skitsnygga, bland annat"
blablablablabla...

Men tänk efter kvinna!!!??? Alla apar inte efter, de modemedvetna,låt de va wannabes då?? hon säger ju ändå att hon inte bryr sig... Jag tycker iaf att det börjar spåra ur ordentligt och vill inte läsa den någe mer. Brukade handla om mode, nu typ bara hur snygg hon är^^ ingen är perfekt.

Monkilove!

kanske klipper ihop en outfit i PS sen! Min favorit är den svartrandiga t-shirten längstner, någon som känner för en tripp till ume snart? (A)

2day is the day!

Idag är dagen då vi bokar resan! Vi har ju som bara preluminätbokat hittills.
Inte för att övertagga mer än vad jag redan gör, men ska defenitivt införskaffa mig ett par rosa solglasögon (A) antingen i Tunisien eller Sverige! Ps, jag och sandra ska också köpa en Kamel och kanske en flygande matta.


Hemma hos karln!

Siter bredvid el mickelo och kollar på pontus som provar kläder.. vart rätt sugen också på att prova!!
haha... Och jag tänker också meddela att jag tänker ge upp mitt älskade google chrome och får lära mig att leva microsoft eller firefox ist för annat än att typ inget av skärmen täcks så är det riktigt riktigt dåligt!
Ojoj nu kommer Lars (pontus pappa) med mer beggat! HOJ!

Hihi :]

- " Eheheh "

Colorelle, inspiration för många

nu har vi slutat så då har jag passat på att kolla runt lite på modebloggar, en av mina favoriter är colorelle.
kolla in den här! HUR snygg som helst! älskar verkligen axelutsmyckning, finns tydligen på HM, vetu då menar jag alla andra HM utom i skellhell, för här finns den inte och heller inte på hemsida, sånt gör mig ledsen :(

innan mattelektionen

Lägger in en youtubevideo på en låt som påminner mig om... ja, vad kan det va ? ;)

Tunisien

Kände att jag är tvungen att tillägga att jag LÄNGTAR (och inte alls har nå höga förhoppningar... Eller... har jag?)
men kolla in stället, ÄVENTYR Awaits för vi ska till Afrika! =D
.
Måste också nämna att det blir en vecka med 4 flygningar... 4!??! det är HUUUR mycket som heslt! Tur att jag är 18 då och att jag lagligt får lugna mina nerver på "hte grown up way".
nej nu äre visst skola igen då! Hejssvejs!

3 juni

Imorgon så bokar vi våra biljetter till Tunisien! å helwhittes vad det kommer att äga! Vårat hotell hetter Riadh palmes och ligger i sousse, reser dit med mina tre favoritflickor, Anna, sanera och Rugd!
lite bilder! Jag vet att ni blir lockade ;)
hotellet,
polområde
inte fult om kvällarna!??!?
jag längtar så mycket att jag går omkring med ett ständigt "IIIIIH" i huvudet så fort jag tänker på det och faktiskt!, så är det bara 115 dagar kvar ;)

8 februari

Jobbat i helgen, och för en gång skull så räknades inte sekunderna en enda gång vilket är var asskönt! :)
Nu sitter jag på skolan - till skillnad fran resten av skellefteå som är lediga idag - men det känns rätt skönt ändå! :)
Förövrigt så har det släppts en ny traailer på älskade avatar som ska filmatiseras! kolla in!

Kort

Tycker det är så sjukt snyggt med stora korta t-shirts, samt axelvaddar!  Men tyckte det var lite tråkigt med bara enfärgat så jag strök fast några nitar på axlarna och den blev genast lite roligare :)



Pyssel

Hillevi aka jag med min låga budget har pimpat ett par av mnina gamla jeans som jag knappt använde innan och numera är mina favvo :]


Tacokväll ikväll!!

Och sällskapet består av,
Mikael, den Brutale och Illsinnade
Mikael Lindahl är en mycket sällsynt varelse som existerar i Norrlands varma skogar. Livnär sig på rötter och andra rotväxter, och med hjälp av sitt gigantiska rektum kan han suga upp svampar ur jorden. Gillar Tacos


.
Magdu, den Nya Generationens Kameraväska
Magdu lever i de höga bergen, oftast i närheten av vildhöns. Magdu äter nämligen bara höns, och ibland kameraväskor om hon får chansen. Karaktäristisk för att hoppa på icke-vetande turister och slita av deras öron. Gillar Tacos.



Hillevi, den Utlandsbokande Guvenören
Hillevitius Correcta är ett cryptozoologiskt väsen som sällan sägs existera. Enligt legenden sysselsätter sig detta kreatur med att boka resor, som den inte alls ska fara iväg på. Ögonvittnen säger att varelsen går på alla fyra, och har lurviga ben. Gillar Tacos.



Pontus, den Oerhört Döva Svalan
Pontusar bor oftast uppe i träd, där den inte hör någonting. Vanligtvis är den döv på ena örat, och smular trädkvistar på fritiden. Äter svalor och gillar Tacos.



Anna, den Ögonbrynshöjande Kaffemuggen
Anna syns oftast bland täta folkmassor, där den ögonblickligen höjer på sina ögonbryn. Detta är ett tvångsbeteende, som alltid legat i släkten. Fiser konstant och gillar Tacos.



Sanera, den Sanerande Tvätterskan
Denna varelse välter krukor bland folkmassor i stan, och skrattar sedan lågt med ett mörkt pipljud. Också känd för att krypa igenom myrgångar som finns under tatueringsaffärer, så ibland får hon gratis tatueringar. Gillar Tacos.



John, den Chatroullettande Smygprataren
Kan bara synas på Chatroullette, och är extremt skygg för omvärlden. Den äter sin egen avföring, och kissar på alla närliggande väggar och individer. Kan inte kontrollera sin kroppsvärme och när den går på toaletten måste den ha totalt oväsen runtom sig, typ ljud av en titanborr som borrar. Gillar också långa stränder och Tacos.Sen




<Pontus beskrivningar + alla coola bilder.

Goosh vad jag älskar mitt umgänge♥

ojoj så roligt man kan ha på en fredag då!

Faktiskt! tycker jag ska förklara lite varför jag valt som jag gjort... Hmm.. Min favorit av dessa tre är, Jeans västen och Blazern från bokbok! Jeansvästen för att jag tyckte det var så sjuukt snyggt med dom där nitarna. Tagga sommaren, Tagga tunisien ! Ska lägga in bilder från vårat fina hotell! Nån som varit i tunisien förresten, äre fint där?

Tunisien?

kavaj - topshop
leggings - bikbok
skor - melba.se
och vad skulle inte vara bättre till det här om inte en fin solbränna?;)

Miss independent

om jag skulle skriva en låt så skulle den vara på engelska och heta Dreaming of independence (stavar jag rätt nu??) Förr hells yeah! Jag vill bli en power kvinna när jag blir äldre! En sån som bara förlitar sig på sig själv, älskar sitt arbete och som står upp för vad hon tycker är rätt!
.
Nej tack!
(bara själva rollfigurerna de spelar å inte de i verkligheten, då är alla fyra powerkvinnor!)
.
Ja tack!
nicole*
Samantha*

dagens vill ha

Lackleggins - Gina - 149:-
Skorta - Nelly 399 :-
Väst -
Skor - asos 65dollar ca, 550 kronor

Om man sumerar priset på de här kläderna så skulle det går säkerligen över 1500 ! för EN outfit! Tyvärr kommer inga av dessa godingar hamna i min garderob inom kort, men drömma kan man!

det här är då tänkt bli min nya blogg!

En aning bättre än den förra, hoppas få mer besökare här också och skriva om det jag älskar! (det ändras hela tiden så förhoppningsvis finner ni den inte enformig!)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0