Tacokväll ikväll!!

Och sällskapet består av,
Mikael, den Brutale och Illsinnade
Mikael Lindahl är en mycket sällsynt varelse som existerar i Norrlands varma skogar. Livnär sig på rötter och andra rotväxter, och med hjälp av sitt gigantiska rektum kan han suga upp svampar ur jorden. Gillar Tacos


.
Magdu, den Nya Generationens Kameraväska
Magdu lever i de höga bergen, oftast i närheten av vildhöns. Magdu äter nämligen bara höns, och ibland kameraväskor om hon får chansen. Karaktäristisk för att hoppa på icke-vetande turister och slita av deras öron. Gillar Tacos.



Hillevi, den Utlandsbokande Guvenören
Hillevitius Correcta är ett cryptozoologiskt väsen som sällan sägs existera. Enligt legenden sysselsätter sig detta kreatur med att boka resor, som den inte alls ska fara iväg på. Ögonvittnen säger att varelsen går på alla fyra, och har lurviga ben. Gillar Tacos.



Pontus, den Oerhört Döva Svalan
Pontusar bor oftast uppe i träd, där den inte hör någonting. Vanligtvis är den döv på ena örat, och smular trädkvistar på fritiden. Äter svalor och gillar Tacos.



Anna, den Ögonbrynshöjande Kaffemuggen
Anna syns oftast bland täta folkmassor, där den ögonblickligen höjer på sina ögonbryn. Detta är ett tvångsbeteende, som alltid legat i släkten. Fiser konstant och gillar Tacos.



Sanera, den Sanerande Tvätterskan
Denna varelse välter krukor bland folkmassor i stan, och skrattar sedan lågt med ett mörkt pipljud. Också känd för att krypa igenom myrgångar som finns under tatueringsaffärer, så ibland får hon gratis tatueringar. Gillar Tacos.



John, den Chatroullettande Smygprataren
Kan bara synas på Chatroullette, och är extremt skygg för omvärlden. Den äter sin egen avföring, och kissar på alla närliggande väggar och individer. Kan inte kontrollera sin kroppsvärme och när den går på toaletten måste den ha totalt oväsen runtom sig, typ ljud av en titanborr som borrar. Gillar också långa stränder och Tacos.Sen




<Pontus beskrivningar + alla coola bilder.

Goosh vad jag älskar mitt umgänge♥

Kommentarer
Postat av: ssssss

gosh vad jag inte gillar den där bilden XD

2010-02-05 @ 14:35:11
URL: http://sandraronnblom.blogg.se/
Postat av: pontus!

du glömde LINA JU!

2010-02-06 @ 16:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0